Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Prešovský kraj

Huncovčan kradol v cukrárni a pri úteku postrácal mince

Pod rúškom noci rozbil páchateľ v obci Huncovce kameňom sklenené vchodové dvere miestnej cukrárne. Foto: FB Polícia SR - Prešovský kraj

Huncovčana v krátkom čase po čine vypátrali, zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia. Majiteľ cukrárne škodu vyčíslil na 1000 eur.

Huncovce 27. mája (TASR) - Kežmarská polícia vzniesla obvinenie voči 41-ročnému mužovi z Huncoviec z trestného činu krádeže, ktorej sa dopustil v sobotu (23. 5.) v nočných hodinách v miestnej cukrárni. Informovala o tom prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová s tým, že muž pri úteku ukradnuté mince postrácal.

Kameňom rozbil sklenené vchodové dvere cukrárne. Vošiel dnu a zamieril rovno k pultom. Zo zásuviek vybral finančnú hotovosť rôznej nominálnej hodnoty, ktorú si vložil do vreciek nohavíc a časť z nej držal v ruke. Počas toho, ako utekal z miesta činu preč, ukradnuté mince mu postupne padali na zem,“ opisuje hovorkyňa.

Dodáva, že Huncovčana v krátkom čase po čine vypátrali, zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia. Majiteľ cukrárne škodu vyčíslil na 1000 eur.