Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Prešovský kraj

Neznámy páchateľ ukradol z popradského stánku 2500 balíčkov cigariet

Ilustračná snímka. Foto: Colná správa

overený príslušník obvodného oddelenia Policajného zboru v Poprade v tomto prípade začal trestné stíhanie pre prečin krádeže.

Poprad 8. apríla (TASR) – Neznámy páchateľ ukradol 2500 balíčkov cigariet a vzal aj finančnú hotovosť z popradského stánku, ktorý sa nachádza pred hlavným vchodom do vestibulu autobusovej stanice. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová s tým, že ku krádeži došlo v dobe od pondelka (6. 4.) do utorka (7. 4.) a páchateľ tohto skutku nie je známy.

Zlodej vypáčil uzamknuté dvere stánku s rozličným tovarom a vošiel dnu. Ukradol 2500 balíčkov cigariet a vzal aj finančnú hotovosť, ktorá bola uložená v pokladnici. Škodu na cigaretách majiteľ vyčíslil na 7500 eur a ukradnutá finančná hotovosť bola vo výške 145 eur,“ uviedla Ligdayová.

Dodáva, že poverený príslušník obvodného oddelenia Policajného zboru v Poprade v tomto prípade začal trestné stíhanie pre prečin krádeže. Zákon v tomto prípade pre páchateľa stanovuje trestnú sadzbu odňatia slobody až na dva roky.