Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Prešovský kraj

Polícia pátra po 29-ročnom Tiborovi Butkovičovi z Bardejova

Polícia pátra po 29-ročnom Tiborovi Butkovičovi z Bardejova, na ktorého súd vydal príkaz na dodanie do výkonu trestu. Foto: FOTO TASR - KR PZ v Prešove

Muž je vysoký 175 centimetrov, strednej postavy, má hnedé vlasy a hnedé oči.

Prešov 15. októbra (TASR) – Polícia pátra po 29-ročnom Tiborovi Butkovičovi z Bardejova, na ktorého súd vydal príkaz na dodanie do výkonu trestu. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Igor Pavlik.

"Okresný súd Bratislava II na muža vydal príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody pre prečin neopraveného používania cudzieho motorového vozidla v jednočinnom súbehu s prečinom ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a pre prečin poškodzovania cudzej veci. Menovaný sa v mieste bydliska nezdržiava a jeho pobyt nie je známy," uviedol Pavlik.

Muž je vysoký 175 centimetrov, strednej postavy, má hnedé vlasy a hnedé oči.

Akékoľvek informácie o hľadanej osobe môže verejnosť oznámiť na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Bardejove, na telefónnom čísle 0961 843 371, respektíve na linke 158. Informácie môžu občania poskytnúť aj prostredníctvom profilu polície na sociálnej sieti.