Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Prešovský kraj

Polícia pátra po Jurajovi Bešenyiovi z Bretejoviec

Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po hľadanom 45-ročnom Jurajovi Bešenyiovi z obce Bretejovce v okrese Prešov. Foto: KR PZ v Prešove

Okresný súd Bratislava V na muža vydal príkaz na dodanie do výkonu trestu pre prečin marenia výkonu úradného rozhodnutia.

Prešov 21. januára (TASR) – Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po hľadanom 45-ročnom Jurajovi Bešenyiovi z obce Bretejovce v okrese Prešov.

Ako TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová, Okresný súd Bratislava V na muža vydal príkaz na dodanie do výkonu trestu pre prečin marenia výkonu úradného rozhodnutia. "Hľadaný do dnešného dňa nenastúpil do výkonu trestu a je predpoklad, že sa úmyselne vyhýba uloženému trestu," uviedla Ligdayová.

Akékoľvek poznatky k hľadanej osobe je možné oznámiť na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Prešove, na telefónnom čísle 0961 80 3371 alebo na linke 158. Informácie je možné poskytnúť Policajnému zboru aj prostredníctvom sociálnej siete.