Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Prešovský kraj

Polícia pátra po nezvestnej 17-ročnej N. Kokyovej z Kravian

Polícia pátra po 17-ročnej Nele Kokyovej z obce Kravany v okrese Poprad. Foto: TASR - KR PZ v Prešove

Akékoľvek informácie o nezvestnej môže verejnosť oznámiť na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Poprade prostredníctvom telefónneho čísla 0961893371 alebo známej linky 158.

Kravany 15. mája (TASR) – Polícia pátra po 17-ročnej Nele Kokyovej z obce Kravany v okrese Poprad. Je nezvestná od stredy (13. 5.), keď v čase okolo 14.15 h odišla z miesta svojho trvalého bydliska na doposiaľ neznáme miesto a od tej doby nepodala o sebe žiadnu správu, mobilný telefón má vypnutý. Informoval o tom vedúci oddelenia komunikácie a prevencie prešovského krajského policajného riaditeľstva Igor Pavlik.

Nezvestná Kokyová je vysoká 162 centimetrov, má štíhlu postavu, tmavohnedé dlhé vlasy a hnedé oči. Zvláštnym znamením sú tetovania. Na ľavom predlaktí má vytetované slovo "sisters" so srdiečkom s veľkosťou päť centimetrov, na ľavom boku ružu veľkú 20 centimetrov. Oblečené má mať čierne rifle s dierami na kolenách, biele tričko, sivý sveter dlhý po kolená s kapucňou a nápismi na chrbte, čiernu koženú bundu do pása s opaskom a vybíjanými cvokmi na ramenách a golieri. Na nohách má mať obuté čierne semišové čižmy po členky, ktorých podrážka je ozdobená kamienkami.

Akékoľvek informácie o nezvestnej môže verejnosť oznámiť na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Poprade prostredníctvom telefónneho čísla 0961893371 alebo známej linky 158, prípadne formou správy na policajnej stránke na sociálnej sieti.