Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Prešovský kraj

V Prešove podpálili zaparkované auto, celé vyhorelo

Ilustračné foto. Foto: TASR - Lukáš Grinaj

Polícia v prípade začala trestné stíhanie vo veci trestného činu poškodzovania cudzej veci, preveruje okolnosti tejto udalosti,uviedla krajská policajná hovorkyňa.

Prešov 24. mája (TASR) - Trestné stíhanie vo veci trestného činu poškodzovania cudzej veci vedie polícia v súvislosti s podpálením osobného motorového vozidla v Prešove. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

"V utorok (23. 5.) hodinu po polnoci bolo 23-ročným mužom oznámené, že došlo k požiaru osobného motorového vozidla, a to na parkovisku na Ulici Marka Čulena v Prešove. Vyšetrovaním na mieste bolo zistené, že páchateľ poškodil zaparkované osobné vozidlo tým spôsobom, že ho podpálil," uviedla Ligdayová.

Ako povedala, došlo k úplnému vyhoreniu a znehodnoteniu vonkajšej časti, ako aj interiéru auta. "Majiteľ vzniknutú škodu vyčíslil na viac ako 2000 eur. Polícia v prípade začala trestné stíhanie vo veci trestného činu poškodzovania cudzej veci, preveruje okolnosti tejto udalosti," dodala krajská policajná hovorkyňa.