Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Prešovský kraj

Popradčania sa o dianí v meste dozvedia z novej webovej stránky

Na archívnej snímke Námestie svätého Egídia v Poprade. Foto: TASR

Webstránka zároveň odkazuje na oficiálny turistický portál visitpoprad.sk, ktorý je centrálnym zdrojom informácií pre turistov a návštevníkov mesta.

Poprad 7. apríla (TASR) - Mesto Poprad má po rokoch novú webovú stránku. Ako o tom informovala radnica na sociálnej sieti, nový dizajn stránky spĺňa aktuálne technologické a legislatívne štandardy, čo bolo aj hlavným dôvodom na jej vytvorenie.

„Koncepcia novej stránky je poňatá tak, aby sa na nej nachádzali predovšetkým všetky povinne zverejňované informácie o samospráve, jej fungovaní, nakladaní s majetkom, ale aj informácie o aktuálnom dianí v meste,“ priblížila popradská radnica. Webstránka zároveň odkazuje na oficiálny turistický portál visitpoprad.sk, ktorý je centrálnym zdrojom informácií pre turistov a návštevníkov mesta.

Zhotoviteľom novej internetovej stránky mesta Poprad je spoločnosť Lomtec, ktorá zvíťazila v otvorenej verejnej súťaži s cenou 20.052 eur. Ako dodala samospráva, suma zahŕňa dodanie webstránky, jej prevádzku a údržbu na nasledujúce štyri roky.