Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Prešovský kraj

Popradom pôjdu dve etapy pretekov Okolo Slovenska, doprava sa obmedzí

1. etapa cyklistických pretekov Okolo Slovenska na trati Stropkov, archívne foto - Foto: TASR/Milan Kapusta

V tejto súvislosti budú v čase prejazdu pelotónu pretekárov hermeticky uzavreté viaceré úseky ciest I. a II. triedy aj mestské komunikácie.

Poprad 9. júna (TASR) – Podtatranská metropola bude vo štvrtok a v piatok, 11. a 12. júna, dejiskom dvoch etáp medzinárodných cyklistických pretekov Okolo Slovenska. V tejto súvislosti budú v čase prejazdu pelotónu pretekárov hermeticky uzavreté viaceré úseky ciest I. a II. triedy aj mestské komunikácie. Informoval o tom hovorca mesta Poprad Marián Galajda.

Vo štvrtok bude od 13. do 13.30 h uzavretá cesta I/67 od príjazdu od Kvetnice, cez veľkú kruhovú križovatku, Štefánikovu a Továrenskú ulicu, cez ulicu Pod bránou až na Sobotské námestie. "Trasa Fraňa Kráľa - Železničná – Slovenského odboja – Partizánska – Štefánikova - Továrenská – Pod bránou – Sobotské námestie bude uzavretá od 15.45 do 16.15 h a následne od 16.15 do 16.50 h aj trasa po uliciach Fraňa Kráľa - Železničná – Slovenského odboja – Partizánska – Štefánikova - Továrenská – Pod bránou a Sobotské námestie," doplnil Galajda.

V piatok sa bude uzávera týkať trasy zo Sobotského námestia, cez Štefánikovu ulicu až na cestu I/67, a to od 11.25 h do 11.45 h. "Uvedené časy uzáver sa môžu zmeniť v malej časovej odchýlke podľa prechodu pretekárov.

"Uzávery sa dotknú aj odchodov a príchodov autobusov MHD, prímestských i diaľkových liniek," upozornil Galajda.