Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Prešovský kraj

Primátor Ján Mokoš sa bude znovu uchádzať o tento post

Vo funkcii primátora mesta Vysoké Tatry pôsobí už dvanásty rok a o priazeň Tatrancov sa bude uchádzať aj pre ďalšie štvorročné obdobie.

Vysoké Tatry 15. augusta (TASR) – Primátor Vysokých Tatier Ján Mokoš bude v jesenných komunálnych voľbách znovu kandidovať na tento post. Vo funkcii primátora mesta Vysoké Tatry pôsobí už dvanásty rok a o priazeň Tatrancov sa bude uchádzať aj pre ďalšie štvorročné obdobie.

"Za 12 rokov sa nám spoločne vo Vysokých Tatrách podarilo urobiť veľa dobrého. Aj preto ma mnohí občania oslovujú, aby som sa o post primátora uchádzal aj v nadchádzajúcom období," konštatoval Mokoš, ktorý svoju kandidatúru vníma ako spoločenskú požiadavku. Do komunálnych volieb pôjde opäť ako nezávislý kandidát.

"Od začatej práce sa neodchádza. Zlepšovaniu kvality života a prostredia vo Vysokých Tatrách som venoval veľa času a energie," dodal Mokoš. Pre zabezpečenie kontinuity rozvoja tohto vysokohorského mesta pokladá za dôležité dokončiť rozpracované a realizovať nové projekty na obnovenie Starého Smokovca ako lyžiarskeho strediska či vybudovanie cyklotrás.

"Pre mňa ako primátora, ale hlavne ako obyvateľa našich veľhôr, je veľmi dôležité presadiť prijatie zákona o Vysokých Tatrách. Budem naďalej pracovať na tom, aby sa u nás cítili dobre samotní Tatranci, ale aj turisti, ktorí k nám každoročne prichádzajú," povedal súčasný primátor Vysokých Tatier.