Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Prešovský kraj

Muž sa vyhrážal žene a sekerou rozbíjal kvetináče i vchodové dvere

Ilustračné foto Foto: TASR

V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až na tri roky.

Snina 19. júna (TASR) – Policajti obvinili 61-ročného Sninčana z prečinu nebezpečného vyhrážania sa za to, že v podnapitom stave sa údajne vyhrážal manželke a sekerou rozbíjal kvetináče i dvere. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až na tri roky.

Ako dnes uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Migaľová, muž sa mal tohto skutku dopustiť v jednom z rodinných domov v jeho rodnej obci, kde v utorok (16.6.) okolo 19.00 h prišiel v podnapitom stave a v predsieni vulgárne nadával a vyhrážal sa svojej manželke, že ju zabije.

„Na druhý deň (17.6.) v rovnakom čase bol muž opäť posmelený alkoholom, no manželka ho už nechcela pustiť do domu. Muž mal vziať malú sekeru a začal ňou rozbíjať kvetináče na schodoch. Neskôr sa sekerou pustil aj do vchodových dverí domu. Neustále pritom vulgárne nadával svojej manželke a opakovane sa jej vyhrážal zabitím. U ženy muž svojím konaním vzbudil obavu o život a zdravie. Policajti ho obmedzili na osobnej slobode a umiestnili do cely policajného zaistenia,“ povedala Migaľová.