Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Prešovský kraj

Levoča vytvorila dve nové mobilné odberové miesta

Ilustračné foto. Foto: TASR Henrich Mišovic

Mesto spustí rezervačný systém v stredu od 12:00 na svojej facebookovej stránke a takisto na webovom sídle.

Levoča 20. januára (TASR) – V rámci celoslovenského testovania na ochorenie COVID-19 vytvorilo mesto Levoča v spolupráci s tamojšou nemocnicou dve nové mobilné odberové miesta. Informoval o tom primátor Miroslav Vilkovský na webovom sídle samosprávy.

Prvou lokalitou MOM je budova Kina Úsmev na Námestí Majstra Pavla a druhá je športová hala na Francisciho ulici. Ako priblížil primátor, mobilné odberové miesta budú pre obyvateľov k dispozícii od štvrtka až do utorka v čase od 8:00 do 18:00 s dvomi prestávkami od 12:00 až 12:30 a od 16:30 až 17:00.

Vilkovský pripomína, že na celoplošnom skríningu sa môžu zúčastniť obyvatelia vo veku 15 až 65 rokov. Mesto spustí rezervačný systém v stredu od 12:00 na svojej facebookovej stránke a takisto na webovom sídle.

„Obyvatelia mesta, ktorí sa nezaregistrujú v systéme, sa môžu otestovať v MOM športová hala na Francisciho ulici pri odberovom tíme zriadenom pre neregistrovaných v sobotu a nedeľu v čase od 8:00 do 18:00 mimo určených prestávok,“ ozrejmil primátor.