Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Prešovský kraj

Jana Vaľová bude kandidovať za primátorku Humenného už po druhý raz

Jana Vaľová Foto: TASR

Primátorka nedávno predložila občanom zoznam kľúčových zmien v meste za uplynulé štyri roky.

Prešov 19. septembra (TASR) – Súčasná primátorka Humenného Jana Vaľová sa bude uchádzať o tento post už po druhý raz. "Dostala som veľa pozitívnych ohlasov i výziev, tiež otvorené listy, aby som opätovne kandidovala za primátorku. Preto som sa rozhodla, že sa budem znovu uchádzať o možnosť spoločne s občanmi meniť naše mesto k lepšiemu a opätovne kandidovať za primátorku Humenného," povedala Vaľová.

Primátorka nedávno predložila občanom zoznam kľúčových zmien v meste za uplynulé štyri roky. Pripomenula vybudovanie nových mestských nájomných bytov, rekonštrukciu detských ihrísk, obnovu južnej časti Námestia slobody, rekonštrukciu polikliniky, podchodu a množstvo novej zelene v meste. Náklady na vydanie odpočtovej publikácie aj informačnú kampaň uhradila z vlastných prostriedkov. Rovnako aj celú tohtoročnú predvolebnú kampaň si plánuje financovať sama.

Do novembrových komunálnych volieb pôjde primátorka na kandidačnej listine Smeru–SD. V prípade svojho znovuzvolenia chce nadviazať na dobrú spoluprácu so štátom a pokračovať v premene Humenného na kvalitné miesto pre život jeho obyvateľov.

Jana Vaľová má 49 rokov a v súčasnosti je poslankyňou Národnej rady SR.