Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Prešovský kraj

Vranov nad Topľou investoval do detských ihrísk a športovísk

Ilustračné foto Foto: TASR/Alexandra Moštková

Exteriérové náradia sú vyrobené z ocele s povrchovou úpravou odolnou voči mechanickému poškodzovaniu a poveternostným podmienkam.

Vranov nad Topľou 6. augusta (TASR) – O nové prvky doplnili cvičiská a detské ihriská vo Vranove nad Topľou. TASR informovala hovorkyňa radnice Eva Fedorňáková.

"V uplynulých dňoch pribudli v cvičisku pred Centrom voľného času nové cvičebné prvky. Osadená bola kocka s bradlami, ktorá je určená nielen na 'freestyle', ale aj na fitnes, a lavička, ktorú je možné využiť na rôzne druhy cvičení - napríklad sed-ľah, kliky či dipy," priblížila Fedorňáková.

Exteriérové náradia sú podľa nej vyrobené z ocele s povrchovou úpravou odolnou voči mechanickému poškodzovaniu a poveternostným podmienkam. Výber nových cvičebných prvkov vzišiel z požiadavky mladých Vranovčanov, podotkla hovorkyňa.

Informovala aj o ďalších novinkách, ktorými sú lezecké steny s dopadovou plochou 4,6 a 5,4 metra. Tie pribudli v areáli detských ihrísk v lokalite Lúčna a pri vranovskom dome kultúry.

"Mesto Vranov nad Topľou v tomto roku do obnovy a doplnenia ihrísk a športovísk investovalo celkovo 30.000 eur," vyčíslila Fedorňáková s tým, že momentálne je pre verejnosť vo Vranove k dispozícii 15 detských ihrísk a športovísk.

Nové detské ihrisko vo Vranove pribudlo naposledy pri Základnej škole Kukučínovej v mestskej časti Čemerné. Otvorili ho pred letnými prázdninami.