Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Prešovský kraj

Zlodeja hotovosti v sninskej herni vypátrali za niekoľko hodín

Ilustračná snímka. Foto: TASR - KR PZ Bratislava

Do budovy sa dostal cez neuzamknuté dvere, vošiel do herne, prešiel k barovému pultu, odkiaľ z mincovníka i z peňaženiek tam položených vzal peniaze.

Snina 8. októbra (TASR) – Trestné stíhanie pre prečin krádeže vedie polícia v Snine voči 57-ročnému mužovi pochádzajúcemu z Českej republiky, ktorý v stredu (6. 10.) ukradol v jednej z miestnych herní finančnú hotovosť. Ako TASR informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová, policajti páchateľa zadržali niekoľko hodín po skutku.

"Do budovy sa dostal cez neuzamknuté dvere, vošiel do herne, prešiel k barovému pultu, odkiaľ z mincovníka i z peňaženiek tam položených vzal peniaze. Išlo o dennú tržbu," priblížila s tým, že spolu tak páchateľ ukradol 420 eur. Po skutku mal Čech priestory opustiť cez zadný vchod.

Muža podozrivého zo spáchania krádeže polícia po niekoľkých hodinách vypátrala a zadržala. "Po vykonaní potrebných procesných úkonov mu bolo vznesené obvinenie z trestného činu krádeže," doplnila Ligdayová. Obvineného umiestnili do cely policajného zaistenia.