Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Videá a prenosy TASR TV

Žilina potrebuje na postup zázrak, Staňo: Chceme vyhrať

Na archívnej snímke tréner MŠK Žilina Pavol Staňo. Foto: TASR - Radovan Stoklasa

Aj kapitán Jakub Paur si uvedomuje, že v súboji na domácom štadióne pod Dubňom pôjde "žlto-zeleným" v prvom rade o česť.

Žilina 25. augusta (TASR) - Futbalisti MŠK Žilina potrebujú na postup do skupinovej časti Európskej konferenčnej ligy 2021/2022 výsledok na hranici zázraku. Na pôde FK Jablonec prehrali v prvom stretnutí dvojzápasu 1:5.

Dopredu sa však nevzdávajú. "Je ťažké hľadať múdre slová o tom, ako zvrátime priebeh dvojzápasu. Myslím si však, že výsledok z Jablonca nie je úplným zrkadlom toho, čím sme sa prezentovali. Pravda je, že sme dostali ľahké góly a nebolo jednoduché na to zareagovať. Dôležité bude, aby sme sa opreli o tie výkony, ktorými sme sa prezentovali v poslednom čase, hlavne doma. To nám dáva šancu pomýšľať na dobrý výsledok. Verím, že sa nám podarí zdramatizovať zápas, minimálne by sme chceli zaznamenať výhru," povedal na tlačovej konferencii pred odvetným stretnutím tréner Žilinčanov Pavol Staňo.



Aj kapitán Jakub Paur si uvedomuje, že v súboji na domácom štadióne pod Dubňom pôjde "žlto-zeleným" v prvom rade o česť a musia ukázať charakter. "Na prvý zápas proti Jabloncu sme chceli čo najskôr zabudnúť. Povedali sme si pravdu, čo bolo zlé a čo dobré. Uvidíme, ako to prenesieme do zápasu. Teraz budeme prichystaní úplne inak, fyzicky a aj v hlave," prisľúbil.

Odvetný duel je na programe vo štvrtok o 18.00 SELČ v Žiline. Rozhodovať bude Estónec Tohver.



odveta play off EKL 2021/2022:

MŠK ŽILINA - FK Jablonec /18.00, prvý zápas 1:5, rozhodujú: Kristo Tohver - Silver Koiv, Sten Klaasen (všetci (Est.)/