Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Videá a prenosy TASR TV

VIDEO:Mladí futbalisti naberajú skúsenosti v kempe v Trenčíne-Opatovej

Mladší žiaci hrajú futbalový zápas počas futbalového kempu v Opatovej, mestskej časti Trenčína 11. júla 2021. Futbalový klub TFK Opatová pripravil počas letných prázdnin pre svojich najmenších zverencov sústredenie, v ktorom si zdokonaľujú svoju futbalovú techniku. Foto: TASR - Radovan Stoklasa

Podľa trénera Romana Remenára sa prvý týždeň venovali mladším žiakom a po nich pripravili kemp pre starších žiakov.

Trenčín 11. júla (TASR) – Chlapci a dievčatá od šesť do 15 rokov získavajú počas dvoch prázdninových týždňov futbalové zručnosti v dennom futbalovom kempe v Trenčíne-Opatovej. Skúsení tréneri pre nich pripravili dvojfázový tréning, súťaže i turnaje.

Podľa trénera Romana Remenára sa prvý týždeň venovali mladším žiakom a po nich pripravili kemp pre starších žiakov. "Pre mňa osobne je to dobrý pocit, nájsť si čas popri práci a venovať sa mladým. Hrával som futbal, takže viem, čo im ponúknuť," povedal Remenár.



"Myslím si, že sa na kempe dosť naučia. Všetci sú šikovní, ale niektorí samozrejme vynikajú. A uvidíme, kam to dotiahnu," podotkol futbalový tréner.

Tréningový deň sa začína o 8.45 h. "Dáme si rozcvičku, potom pripravíme ihriská a trénujeme. Sme traja tréneri a snažíme sa im ukazovať prácu s loptou, hádzanie autov a veci, ktoré budú potrebovať do budúcna," vysvetlil Remenár.