Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Videá a prenosy TASR TV

TV LIVE PRENOSY a ZÁZNAMY: Konferencia o budúcnosti Európy, 4. panel

Ilustračná snímka Foto: TASR/Vladimír Benko

V poradí 4. panel je zameraný hlavne na zahraničnú dimenziu európskej politiky a otázky migrácie.

V Štrasburgu od 15. do 17. októbra prebieha v poradí už štvrtý európsky občiansky panel Konferencie o budúcnosti Európy (COFEU), ktorý je zameraný hlavne na zahraničnú dimenziu európskej politiky a otázky migrácie.

Diskusné panely európskych občanov sú kľúčovým prvkom konferencie, ktorú spoluorganizujú Európsky parlament, Rada EÚ a Európska komisia. Témy rokovania na paneloch zohľadňujú príspevky zozbierané z celej EÚ na viacjazyčnej digitálnej webovej platforme.

16. október 2021, 11:00 - 12:20
Otvorenie štvrtej diskusie občanov v rámci Konferencie o budúcnosti Európskym na tému postavenie EÚ vo svete a migrácia. Podujatie sa koná v priestoroch Európskeho parlamentu v Štrasburgu. Konferencia je príležitosťou pre všetkých jej občanov vyjadriť sa k jej budúcemu smerovaniu a podať konkrétne návrhy na zlepšenia vo viacerých oblastiach.




16. október 2021, 13:50 - 14:40
Európski občania diskutujú na tému postavenie EÚ vo svete a migrácia. Konferencia je príležitosťou pre všetkých jej občanov vyjadriť sa k j budúcemu smerovaniu a podať konkrétne návrhy na zlepšenia vo viacerých oblastiach.





17. október 2021, 09:00 - 09:20
Tretí deň diskusie občanov EÚ s odborníkmi na tému – postavenie EÚ vo svete a migrácia. Debata je súčasťou štvrtého občianskeho panelu Konferencie o budúcnosti Európy, ktorá je príležitosťou pre Európanov formovať Úniu.





17. október 2021, 11:15 - 13:10
Záverečná debata občanov EÚ na tému – postavenie EÚ vo svete a migrácia – v rámci Konferencie o budúcnosti Európy, ktorá je príležitosťou pre všetkých vyjadriť sa k jej budúcemu smerovaniu a podať konkrétne návrhy na zlepšenia vo viacerých oblastiach.