Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 11. máj 2024Meniny má Blažena
< sekcia Regióny

Autorov hanlivých kresieb na cestách už hľadá mestská polícia

Mestská polícia v Liptovskom Mikuláši žiada verejnosť o pomoc pri stotožnení osôb, ktoré v piatok 5. novembra 2021 v čase od 01.22 hod. nakreslili na cestných komunikáciách v meste Liptovský Mikuláš kresby hanlivého charakteru, čím sú dôvodne podozrivé zo spáchania protiprávneho konania. Foto: TASR - Mestská polícia Liptovský Mikuláš

Žiada verejnosť o pomoc pri ich stotožnení. Podľa mestských policajtov sú podozriví zo spáchania protiprávneho konania.

Liptovský Mikuláš 8. novembra (TASR) – Autorov hanlivých kresieb, ktoré koncom uplynulého týždňa pribudli na cestách v Liptovskom Mikuláši, hľadá mestská polícia. Žiada verejnosť o pomoc pri ich stotožnení. Podľa mestských policajtov sú podozriví zo spáchania protiprávneho konania.

K udalosti došlo 5. novembra o 01.22 h. "Konanie týchto osôb je závažné z dôvodu, že kresby odpútavajú pozornosť vodičov a iných účastníkov cestnej premávky, pričom môžu byť príčinou vážnej dopravnej nehody," upozornila v pondelok hovorkyňa mesta Liptovský Mikuláš Viktória Čapčíková.

V prípade, že verejnosť na fotografiách spozná konkrétne osoby, mestská polícia to žiada oznámiť na telefónnom čísle 159 alebo e-mailom na adresu centrala@mikulas.sk.