Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Regióny

Banská Bystrica opäť ocení úspešných športovcov

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Pavel Neubauer

Banskobystričania môžu návrhy zasielať do 13. januára budúceho roka na adresu mestského úradu alebo elektronicky na email.

Banská Bystrica 21. novembra (TASR) – Mesto Banská Bystrica sa po roku opäť chystá oceniť úspešných športovcov. Svojich favoritov môžu navrhnúť aj obyvatelia a magistrát od nich očakáva tiež návrhy na úspešné športové kolektívy, mládežnícke alebo seniorské, a rovnako na pracovníkov, ktorí sa osobitne zaslúžili o šírenie dobrého mena mesta pod Urpínom v oblasti športu. TASR o tom informovala hovorkyňa banskobystrického primátora Dominika Mojžišová.

Banskobystričania môžu návrhy zasielať do 13. januára budúceho roka na adresu mestského úradu alebo elektronicky na email: filip.tomasovic@banskabystrica.sk. V prípade nominácie je potrebné vyplniť formulár, ktorý je k dispozícii na webovej stránke mesta www.banskabystrica.sk, na www.emsbb.sk, prípadne priamo v klientskom centre.

"Ani teraz nebude chýbať kategória Víťaz internetového hlasovania. V čase od 1. do 10. februára 2020 môžu občania na webe mesta odovzdať svoj hlas najlepšiemu športovcovi či kolektívu," dodala Mojžišová.