Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Regióny

Banskobystrický kraj: O dielne drevárskej školy nemal nikto záujem

Stredná odborná škola (SOŠ) drevárska vo Zvolene. Foto: TASR- Jozef Poliak

Majetok, ktorý vyhlásilo zastupiteľstvo BBSK za prebytočný, zverejňujú na oficiálnej webstránke kraja.

Zvolen 14. marca (TASR) - O nevyužívané cvičné dielne drevárskej školy vo Zvolene vo vyhlásenej súťaži nikto neprejavil záujem. Pre TASR to uviedla hovorkyňa Banskobystrického samosprávneho kraja (BBSK) Lenka Štepáneková. Dodala, že kraj ich eviduje ako svoj prebytočný majetok.

Informovala, že dielne sa nachádzajú vo zvolenskej Môťovej a sú v správe Strednej odbornej školy drevárskej na Lučeneckej ceste. "V termíne od 23. januára do 22. februára bola vyhlásená obchodná verejná súťaž na predaj uvedenej stavby s pozemkom," objasnila s tým, že zastavaná plocha a nádvorie majú výmeru 694 štvorcových metrov.

Majetok, ktorý vyhlásilo zastupiteľstvo BBSK za prebytočný, zverejňujú na oficiálnej webstránke kraja. Verejnosť sa môže o ňom informovať a prejaviť svoj prípadný záujem. "Následne, ak majetok ponúkame na predaj formou obchodnej verejnej súťaže, môže sa oň uchádzať v tejto súťaži," spresnila hovorkyňa. Podotkla, že svoj záujem následne záujemcovia prejavia práve v obchodnej verejnej súťaži.