Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

Pravé morské vlny a najdlhší tobogan na Slovensku je v Bešeňovej

Foto: GINO PARADISE

V novom bazéne s rozlohou takmer 1500 štvorcových metrov si môžu návštevníci vychutnávať pravé morské vlny po celý rok.

Bešeňová 8. januára (Teraz.sk) – V GINO PARADISE Bešeňová otvorili novú adrenalínovú zónu. Na strednom Slovensku si tak návštevníci môžu odteraz vychutnať pravé morské vlny.

Výnimočné zážitky prinesie jazda na šiestich nových movie toboganoch, ktorých dĺžka je presahuje jeden kilometer, či rýchla jazda na najdlhšom tobogane na Slovensku. V areáli pribudol aj nový detský bazén s atrakciami.

GINO PARADISE Bešeňová už nie je len termálny park, z areálu sa stal vodný raj, ktorý poskytuje dokonalý relax v termálnych a čírych bazénoch, ale aj nové adrenalínové zážitky po celý rok. Investícia vo výške deväť miliónov eur, ktorou sa areál zväčšil takmer opolovicu, sa začala realizovať na jar 2012.

Foto: GINO PARADISE


Nad celým areálom sa týči 30 metrov vysoká toboganová veža s vyhliadkou. Z nej si návštevníci môžu vychutnať jazdu zo šiestich movie toboganov so špeciálnymi zvukovými a vizuálnymi efektmi, ktorých dĺžka je viac ako jeden kilometer. V novej zóne plnej adrenalínu návštevníci nájdu aj najdlhší tobogan na Slovensku s dĺžkou viac ako 200 metrov.

V novom bazéne s rozlohou takmer 1500 štvorcových metrov si môžu návštevníci vychutnávať pravé morské vlny po celý rok.

Deti si užijú zábavu v novom detskom bazéne s detským hradom, vodnými delami, šmýkačkami a ďalšími vodnými atrakciami.

Foto: GINO PARADISE


Areál sa bude rozširovať aj ďalej, ďalšia etapa výstavby je plánovaná v roku 2013, počas ktorej v areáli pribudnú ďalšie bazény, gastro prevádzky a bowlingový klub.

Počas celej zimy premáva medzi blízkymi lyžiarskymi strediskami a vodným rajom SKI-AQUA autobus, ktorý pre držiteľov Liptov region card zadarmo.