Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Vlaky medzi Kvetoslavovom a Novými Košariskami budú obmedzené

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Predpokladané meškanie vlakov dotknutých výlukou môže byť približne 15 minút, upozornila, že v náhradnej autobusovej doprave nebude zabezpečená preprava imobilných cestujúcich a bicyklov.

Bratislava 11. júna (TASR) - Od soboty do pondelka, každý deň v čase od 10:00 do 14:00, nahradí vlaky na úseku medzi Kvetoslavovom a Novými Košariskami náhradná autobusová doprava. Informovala o tom Eva Vozárová, hovorkyňa Bratislavskej integrovanej dopravy, riadiacej Integrovaný dopravný systém v Bratislavskom kraji.

„Železnice Slovenskej republiky budú v uvedenom čase a dňoch rekonštruovať železničný úsek,“ vysvetlila dôvod obmedzenia Vozárová.

Predpokladané meškanie vlakov dotknutých výlukou môže byť podľa jej slov približne 15 minút, upozornila, že v náhradnej autobusovej doprave nebude zabezpečená preprava imobilných cestujúcich a bicyklov.

Pripomenula aj zmenu, ktorá sa týka autobusových liniek bratislavskej MHD - N91, 91 a 90. „Počas víkendu vrátane noci z piatka na sobotu (12. 6.) a nedele na pondelok (13. - 14. 6.) bude uzavretá cesta medzi Petržalkou a Jarovcami. Linky 90 a 91 a N91 budú premávať po obchádzkových trasách,“ informovala Vozárová.