Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Regióny

Hlavný vstup do bojnickej nemocnice zrekonštruujú

Pohľad na vstup do nemocnice v Bojniciach, archívna snímka. Foto: TASR - Radovan Stoklasa

Hlavnou vstupnou bránou bude prechádzať iba nevyhnutná doprava, teda špeciálne sanitné vozidlá a nevyhnutný servis, prípadne zásobovanie, upozornilo zdravotnícke zariadenie.

Bojnice 24. júna (TASR) - Hlavný vstup do Nemocnice s poliklinikou (NsP) Prievidza so sídlom v Bojniciach prejde rekonštrukciou. S prácami začne zdravotnícke zariadenie 29. júna a vyžiadajú si dopravné obmedzenia. Nemocnica o tom informovala na svojej internetovej stránke.

"Vstup pre vozidlá bude povolený iba zadnou bránou na Školskej ulici pri cintoríne smerom na Dubnicu a výjazd bránou pri mikrobiológii," ozrejmila nemocnica.

Pre chodcov bude otvorená spodná brána na Nemocničnej ulici, pod novým urgentným príjmom a bránka pri Regionálnom úrade verejného zdravotníctva Bojnice.

"Hlavnou vstupnou bránou bude prechádzať iba nevyhnutná doprava, teda špeciálne sanitné vozidlá a nevyhnutný servis, prípadne zásobovanie," upozornilo zdravotnícke zariadenie.

V záujme bezpečnosti nemocnica prosí verejnosť, aby maximálne obmedzili pohyb pod inštalovaným lešením pred hlavným vstupom.