Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Regióny

BORSKÝ SVÄTÝ JUR: Vlak narazil do prevráteného nákladného auta

Na železničnom priecestí medzi Borským Svätým Jurom a Sekulami v okrese Senica došlo vo štvrtok 24. októbra 2013 o 6. hodine k zrážke nákladného auta s osobným vlakom. Nákladné auto naložené drevom prechádzalo cez priecestie, na ktorom dostalo šmyk. V dôsledku toho sa náves s drevom prevrátil. Zo stanice vzdialenej asi jeden kilometer prichádzal vlak, ktorý do prevráteného auta narazil a vykoľajil sa. Borský Svätý Jur 24. októbra 2013. Foto: TASR/KRPZ

Vo vlaku sa viezlo asi 30 až 40 osôb, nikto z cestujúcich neutrpel zranenie.

Borský Svätý Jur 24. októbra (TASR) - Na železničnom priecestí medzi Borským Svätým Jurom a Sekulami v okrese Senica došlo dnes o 6. hodine k zrážke nákladného auta s osobným vlakom. Nákladné auto naložené drevom prechádzalo cez priecestie, na ktorom dostalo šmyk. V dôsledku toho sa náves s drevom prevrátil. Zo stanice vzdialenej asi jeden kilometer prichádzal vlak, ktorý do prevráteného auta narazil a vykoľajil sa. TASR o tom informovala krajská policajná hovorkyňa v Trnave Martina Kredatusová.

Vo vlaku sa viezlo asi 30 až 40 osôb, nikto z cestujúcich neutrpel zranenie. Ľahké zranenie má vodič nákladného auta, ktorého previezli do nemocnice. Dychové skúšky na alkohol u oboch vodičov boli negatívne. "Momentálne je cesta v úseku neprejazdná a polícia tam vykonáva odklon dopravy. Predpokladáme, že cesta by mohla byť sprejazdnená okolo poludnia," dodala hovorkyňa.