Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Regióny

OLO bude počas Veľkej noci odvážať odpad v upravenom režime

Pracovníci spoločnosti OLO odvážajú komunálny odpad, triedený papier, zo smetných nádob v uliciach Starého mesta v Bratislave 9. apríla 2020. Na snímke zľava vodička zberného vozidla Rebeka Mašeková a závozníci Róbert Botoš a Peter Urbanský. Foto: TASR - Dano Veselský

OLO zároveň upozorňuje, že zberný dvor na Starej Ivanskej ceste bude zatvorený na Veľký piatok, v sobotu aj na Veľkonočný pondelok.

Bratislava 8. apríla (TASR) - Bratislavská mestská spoločnosť Odvoz a likvidácia odpadu (OLO) bude počas veľkonočných sviatkov zabezpečovať odvoz odpadu v upravenom režime. Bez zmeny, teda podľa harmonogramu, bude zabezpečený odvoz zmesového odpadu z čiernych nádob len na Veľký piatok (10. 4.) a v sobotu (11. 4.). TASR o tom informoval asistentka predstavenstva OLO Linda Golejová.



"Na Veľkonočný pondelok (13. 4.) spoločnosť nevykonáva svoju činnosť. Z tohto dôvodu bude odvoz komunálneho odpadu, zmesového a triedeného odpadu a bioodpadu prebiehať v náhradných termínoch," poznamenala Golejová.

Bioodpad bude OLO odvážať v stredu (15. 4.), zmesový a triedený odpad sa bude postupne odvážať od 14. do 18. apríla. Spoločnosť zároveň žiada obyvateľov rodinných domov, aby zberné nádoby vyložili večer pred plánovaným odvozom odpadu.



OLO zároveň upozorňuje, že zberný dvor na Starej Ivanskej ceste bude zatvorený na Veľký piatok, v sobotu aj na Veľkonočný pondelok. Zákaznícke centrum bude dostupné počas sviatkov v piatok, v čase od 7.00 do 12.00 h. K dispozícii bude na telefónnom čísle 02/50 110 111 a elektronicky na zakazka@olo.sk. Na Veľkonočný pondelok bude zatvorené.