Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 7. máj 2024Meniny má Monika
< sekcia Regióny

Bratislava Tourist Board hľadá nového výkonného riaditeľa

Ilustračná snímka. Foto: TASR

BTB je organizáciou na podporu a vytváranie podmienok na rozvoj cestovného ruchu s cieľom vybudovať z Bratislavy významnú a medzinárodne renomovanú destináciu cestovného ruchu.

Bratislava 9. novembra (TASR) - Bratislavská organizácia cestovného ruchu - Bratislava Tourist Board (BTB) hľadá nového výkonného riaditeľa. Vyhlásila preto výberové konanie. Záujemcovia sa môžu prihlásiť elektronicky do 22. novembra (vrátane). Informuje o tom na sociálnej sieti.

"Výkonný riaditeľ je zamestnancom organizácie a je nadriadeným zamestnancom všetkých zamestnancov organizácie, ktorý je oprávnený kontrolovať ich prácu a dávať im príkazy," konštatuje sa v podkladoch s tým, že šéf organizácie zároveň plní viaceré ďalšie úlohy.

BTB je organizáciou na podporu a vytváranie podmienok na rozvoj cestovného ruchu s cieľom vybudovať z Bratislavy významnú a medzinárodne renomovanú destináciu cestovného ruchu. Medzi jej úlohy patrí tiež podpora kultúrneho, spoločenského a športového života a zachovanie prírodného a kultúrneho dedičstva. Marketing a propagáciu smeruje na domáci i zahraničný trh. Zabezpečuje tiež funkcie turisticko-informačnej kancelárie.