Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

Nepoznáte ho?: Policajti žiada o pomoc pri objasňovaní krádeže

Na snímke neznámy páchateľ ktorý mal žene ukradnúť kabelku. Polícia žiada o pomoc pri objasňovaní krádeže. Foto: Facebook Polícia SR - Bratislavský kraj

V súvislosti s vyšetrovaním žiadajú policajti o pomoc pri stotožnení osôb.

Bratislava 15. júna (TASR) - Policajti žiadajú o pomoc pri objasňovaní krádeže, ktorá sa odohrala vo štvrtok (9. 6.) na Trnavskej ceste v Bratislave. Na sociálnej sieti to uviedla bratislavská polícia.

Neznámy páchateľ mal žene ukradnúť kabelku, v ktorej mala okrem iného peňaženku s hotovosťou a bankomatovými kartami. Odcudziť jej mal aj mobilný telefón a udrieť poškodenú do tváre. "Uvedeným konaním neznámy páchateľ spôsobil škodu v celkovej výške približne 580 eur," skonštatovala polícia.



V súvislosti s vyšetrovaním žiadajú policajti o pomoc pri stotožnení osôb, ktorých fotografie zverejnili na sociálnej sieti. Informácie k totožnosti osôb môže verejnosť oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, na policajnom oddelení, formou súkromnej správy na sociálnej sieti polície, na telefónnom čísle 09610 32805 alebo emailom oopzruzinovzapad@minv.sk.