Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 17. jún 2024Meniny má Adolf
< sekcia Regióny

Polícia pátra po mužovi, ktorý mal ukradnúť elektrobicykel

Na snímke elektrobicykel. Foto: TASR - Martin Baumann

Doposiaľ neznámy páchateľ tam nezisteným predmetom prepílil zámok, ktorým bol elektrobicykel uzamknutý, bicykel zložil z nosiča umiestneného pri stene.

Bratislava 29. júna (TASR) - Polícia pátra po totožnosti muža, ktorý mal minulý týždeň ukradnúť z podzemných garáží v bratislavskej Karlovej Vsi elektrobicykel. Spôsobil škodu vo výške viac ako 5660 eur. Bratislavská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

"Policajti štvrtého bratislavského okresu vyšetrujú okolnosti krádeže, ku ktorej došlo dňa 20. júna v čase okolo 19.12 h v priestoroch spoločných podzemných garážach na ulici Staré Grunty. Doposiaľ neznámy páchateľ tam nezisteným predmetom prepílil zámok, ktorým bol elektrobicykel uzamknutý, bicykel zložil z nosiča umiestneného pri stene," priblížila.

Polícia v tejto súvislosti žiada verejnosť o pomoc pri stotožnení muža, ktorého fotografie zverejnila na sociálnej sieti. "Touto cestou vyzývame občanov, ktorí majú akékoľvek informácie k totožnosti muža na priložených fotografiách, k jeho súčasnému pohybu alebo pobytu, aby nám ich oznámili na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na facebookovom profile polície," dodala.