Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

Predpokladané čakacie doby v Bratislave sú od 1 do 3 a viac hodín

Na Slovensku sa začalo celoplošné testovanie na ochorenie COVID-19. Testovať sa bude od soboty 31. októbra do nedele 1. novembra. Vytvorených má byť viac ako 5000 odberných miest a 4901 odberných tímov. Na snímke testovanie pracovníkov kultúry a médií v budove RTVS 31. októbra 2020 v Bratislave. Foto: TASR - Michal Svítok

Aktuálnu obsadenosť niektorých odberných miest môžu obyvatelia sledovať na webových stránkach bratislavských mestských častí.

Bratislava 31. októbra (TASR) - Bratislavské mestské časti hlásia od skorých ranných hodín veľký záujem o testovanie. Predpokladané čakacie doby sú od jednej do troch a viac hodín. Kolóny sa tvoria najmä pri drive-in odberných miestach. Hlavné mesto SR o tom informovalo na sociálnej sieti.

"Drive in miesta v Karlovej Vsi aktuálne odkláňajú obyvateľov na iné odberové miesta," upozorňuje magistrát. Občanov prosí, aby pri čakaní na odberných miestach dodržiavali odstupy a sledovali pokyny personálu. "Iba tak stihneme otestovať čo najviac obyvateľov a obyvateliek nášho mesta," dodal.

Aktuálnu obsadenosť niektorých odberných miest môžu obyvatelia sledovať na webových stránkach bratislavských mestských častí.