Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 17. máj 2024Meniny má Gizela
< sekcia Regióny

Silvestrovská noc sa v Bratislave zaobišla bez vážnejších narušení

Ilustračná snímka. Foto: TASR Dano Veselský

Počas silvestrovskej noci sa mestskí policajti v spolupráci s pracovníkmi rýchlej zdravotnej pomoci postarali aj o muža, ktorý si zrejme pod vplyvom alkoholu chcel siahnuť na život.

Bratislava 1. januára (TASR) – Silvestrovská noc sa z pohľadu mestskej polície zaobišla v Bratislave bez vážnejších narušení verejného poriadku. V čase od 18:00 do 06:00 prijali operátori celkom 67 oznámení od občanov, najviac sa týkali používania zábavnej pyrotechniky. TASR o tom informovala hovorkyňa Mestskej polície hlavného mesta SR Bratislavy Tatiana Kurucová.

Najviac oznamov o používaní pyrotechniky zaznamenali mestskí policajti v rámci štvrtého bratislavského okresu, konkrétne 13. Naopak v mestskej časti Bratislava – Staré Mesto oznam o používaní zábavnej pyrotechniky neprijali, doplnila Kurucová. Z celkového počtu prijatých oznámení 17 vzhľadom na príslušnosť odstúpili policajti na konanie ďalšiemu subjektu.

Počas silvestrovskej noci sa mestskí policajti v spolupráci s pracovníkmi rýchlej zdravotnej pomoci postarali aj o muža, ktorý si zrejme pod vplyvom alkoholu chcel siahnuť na život. „Mestskí policajti muža našli ležať na električkovej koľaji na Obchodnej ulici, následne privolali záchranárov, ktorí si ho previezli do nemocnice," priblížila hovorkyňa.