Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Bratislavská polícia má svoje pracovisko aj v Devínskej Novej Vsi

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Pavel Neubauer

Hliadky mestskej polície však bude možné vidieť v uliciach aj mimo úradných hodín.

Bratislava 17. októbra (TASR) – Mestská polícia v Bratislave má vysunuté pracovisko už aj v Devínskej Novej Vsi. Bližšie je tak nielen k obyvateľom tejto mestskej časti, ale aj Devína. Mestská polícia o tom informuje na sociálnej sieti. Nové pracovisko funguje na Opletalovej ulici.

"Aj bezpečnosť v okrajových častiach Bratislavy je dôležitá. Preto je naším zámerom postupne otvárať vysunuté pracoviská práve v týchto oblastiach a efektívnejšie tak riešiť problémy, ktoré trápia miestnych,"
konštatuje polícia.

Úradné hodiny vysunutého pracoviska boli na začiatok stanovené na utorok v čase od 14.00 do 16.00 h a štvrtok od 16.00 do 18.00 h. Sú teda rovnaké ako napríklad pri pracoviskách v Rači a Rusovciach. Polícia však deklaruje, že bude reagovať na vývoj bezpečnostnej situácie, potreby oboch mestských častí či záujem verejnosti. Hliadky mestskej polície však bude možné vidieť v uliciach aj mimo úradných hodín.

Polícia zároveň pripomína, že verejnosť sa môže v prípade potreby spoľahnúť aj na linku 159. Na riešenie neakútnych situácií je možné nahlásiť podnet prostredníctvom webovej stránky mestskej polície alebo mobilnej aplikácie.