Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

POZNÁTE HO? Polícia pátra po zlodejovi kabelky

Prečinu krádeže sa dopustil doposiaľ neznámy páchateľ pred budovou Ministerstva financií SR na Štefanovičovej ulici. 10.3. 2023. Foto: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Polícia vyzýva občanov, ktorí majú akékoľvek informácie k totožnosti muža, aby ich oznámili na bezplatnom čísle polície 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Bratislava 10. marca (TASR) - Polícia pátra po mužovi, ktorý pred budovou na Štefanovičovej ulici v Bratislave ukradol žene kabelku a ušiel. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková.

"Neznámy páchateľ pristúpil zozadu k poškodenej žene, ktorá kráčala po chodníku smerom na Námestie Franza Liszta a z pravej ruky jej vytrhol kabelku, s ktorou následne utiekol smerom na Námestie slobody. Tam nastúpil do autobusu MHD číslo 94 smer Petržalka," priblížila hovorkyňa.

Polícia vyzýva občanov, ktorí majú akékoľvek informácie k totožnosti muža, ktorého fotografie zverejnili na sociálnej sieti, k jeho súčasnému pohybu alebo pobytu, aby ich oznámili na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na facebookovom profile polície.