Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Regióny

Campana Batucada v Nitre ponúkne bezplatné kurzy bubnovania

Ilustračné foto Foto: TASR/Martin Baumann

Kurzy bude viesť Igor Holka, ktorý stojí za založením zoskupenia Afro Campana, prvej školy samby na Slovensku i bubnovej show Campana Batucada.

Nitra 8. júna (TASR) - Brazílske rytmy a bezplatné kurzy bubnovania ponúkne verejnosti Prvá škola samby Campana Batucada v Nitre. Konať sa budú v nitrianskom Hideparku 9. a 23. júna popoludní.

Kurzy bude viesť Igor Holka, ktorý stojí za založením zoskupenia Afro Campana, Prvej školy samby na Slovensku i bubnovej show Campana Batucada. "Bubny pre verejné a bezplatné kurzy budú k dispozícii priamo na mieste. Takže záujemcovia nepotrebujú nič, stačí, aby prišli. V prípade zlého počasia budeme v skúšobni v Novej Pekárni," uviedli organizátori.

Ako pripomenuli, tradícia pravidelných kurzov skupinového bubnovania má už viac ako 15 rokov. "Účastníci týchto kurzov získajú zážitok v spoločnosti tých najlepších, ktorí majú za sebou tisíce vystúpení nielen na Slovensku, ale aj v Dubaji, Katare, Bahrajne, Maroku, Egypte, Singapure, na európskych festivaloch samby v Barcelone, Berlíne či Coburgu. Mnohí z našich bubeníkov začínali na podobných kurzoch, ako sú tieto," pripomenuli organizátori.