Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Regióny

Cesta medzi Tisovcom a Muráňom je už prejazdná

Na archívnej snímke poškodená cesta II/531 medzi Tisovcom a Muráňom v okresoch Rimavská Sobota a Revúca je z dôvodu zosuvu svahu do odvolania uzavretá. Foto: TASR - KR PZ v Banskej Bystrici

Spomínaný úsek so zosunutým svahom sa nachádza asi tri kilometre za Muráňom v smere na Tisovec a nebol súčasťou rozsiahlej rekonštrukcie ciest II/531 a II/532, ku ktorej tento rok kraj pristúpil.

Tisovec/Muráň 15. novembra (TASR) – Cesta II/531 medzi Tisovcom v okrese Rimavská Sobota a Muráňom v okrese Revúca, ktorá bola od stredy (13. 11.) uzavretá pre zosuv svahu, je už prejazdná. Informuje o tom Banskobystrický samosprávny kraj (BBSK) na sociálnej sieti.

„Cesta je prejazdná pre osobné autá, autobusy a nákladnú dopravu do 12 ton. V úseku je znížená rýchlosť. Vozidlá nad 12 ton musia úsek až do odvolania obchádzať,“ konkretizuje BBSK.

Spomínaný úsek so zosunutým svahom sa nachádza asi tri kilometre za Muráňom v smere na Tisovec a nebol súčasťou rozsiahlej rekonštrukcie ciest II/531 a II/532, ku ktorej tento rok kraj pristúpil. „Presný rozsah škôd bude známy až po posúdení odborníkmi,“ dodáva BBSK.