Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

Cez víkendové letecké dni bude v Košiciach premávať kyvadlová doprava

Muž na verejnosti v Košiciach s rúškom stojí na zastávke MHD. Foto: TASR – Milan Kapusta

V čase od 8.00 do 17.00 h bude premávať autobusová linka č. 23 v hodinovom intervale na predĺženej trase od Staničného námestia k Letisku až po Aeroklub a späť.

Košice 2. septembra (TASR) – Podujatie Letecké dni Košického kraja 2022 sa bude v sobotu a nedeľu (3. - 4. 9.) konať na košickom letisku, čo ovplyvní aj organizáciu mestskej hromadnej dopravy. Pre návštevníkov bude slúžiť kyvadlová doprava. Informoval o tom Dopravný podnik mesta Košice (DPMK).

V čase od 8.00 do 17.00 h bude premávať autobusová linka č. 23 v hodinovom intervale na predĺženej trase od Staničného námestia k Letisku až po Aeroklub a späť. "V úseku Letisko – Aeroklub a späť bude premávať kyvadlová doprava podľa prepravných potrieb," uviedla hovorkyňa DPMK Vladimíra Bujňáková. Od 9.00 do 18.00 h bude premávať kyvadlová doprava aj na trase Košická futbalová aréna – Socha Jána Pavla II. – Aeroklub a späť.

V sobotu sa v areáli spoločnosti U. S. Steel Košice bude konať firemná akcia Family Safety Day 2022. "Počas trvania akcie budú premávať posilnené električkové linky č. R1 (na upravenej trase), R2 a R6 a autobusové linky RA4, RA5 a RA6 na skrátenej trase," informoval ďalej DPMK.