Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

TRAGÉDIA NA PRIECHODE: Chodec neprežil zrážku s autom

Snímka z miesta nehody. Foto: FB: Polícia SR - Banskobystrický kraj

Staršieho muža malo na priechode pre chodcov zraziť vozidlo jazdiace v smere od mesta Brezno. Na mieste nehody zasahovali všetky záchranné zložky, chodec však zraneniam podľahol.

Banská Bystrica 26. septembra (TASR) – Na hlavnom ťahu v Banskej Bystrici prišiel v pondelok ráno po zrážke s osobným automobilom o život starší muž. Vozidlo ho zrazilo na priechode pre chodcov, ktorý je regulovaný svetelnou signalizáciou. Na sociálnej sieti o tom informuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

Nehoda sa stala krátko po 7.00 h na ceste I/66 pod Národnou ulicou. Staršieho muža malo na priechode pre chodcov zraziť vozidlo jazdiace v smere od mesta Brezno. Na mieste nehody zasahovali všetky záchranné zložky, chodec však zraneniam podľahol.

"Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania. Do vyšetrovania budú pribratí aj znalci z odboru cestnej dopravy, ako aj znalci z odboru zdravotníctva," priblížila polícia s tým, že k presnej príčine nehody či miere zavinenia nateraz nebude poskytovať žiadne podrobnejšie informácie.