Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Regióny

Deň otvorených dverí predstaví možnosti štúdia na nitrianskej UKF

Ilustračná fotografia. Foto: TASR - Henrich Mišovič

Svoje študijné programy i jednotlivé pracoviská predstaví všetkých päť fakúlt Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre.

Nitra 5. februára (TASR) - Univerzita Konštantína Filozofa (UKF) v Nitre pripraví aj tento rok pre záujemcov o štúdium deň otvorených dverí (DOD). Ako informovali organizátori, bude 16. februára dopoludnia.

Svoje študijné programy i jednotlivé pracoviská predstaví všetkých päť fakúlt UKF. "Súčasťou rozhodovania sa, kam na vysokú školu a čo študovať, je aj získanie informácií o študijnom programe, študentskom živote a priestore, v ktorom sa vzdelávanie uskutočňuje. DOD ponúkne záujemcom o vysokoškolské štúdium všetky potrebné informácie," uviedla UKF.

Svoje aktuálne študijné programy a ďalšie možnosti štúdia predstaví Fakulta prírodných vied a informatiky, Fakulta sociálnych vied a zdravotníctva, Fakulta stredoeurópskych štúdií i Filozofická a Pedagogická fakulta. "Pripravené sú prezentácie jednotlivých katedier a pracovísk univerzity pedagógmi a študentmi. Súčasťou programu sú aj prehliadky výučbových priestorov, laboratórií, dielní, telocviční, spojené s praktickými ukážkami vzdelávacích aktivít. Chýbať nebudú ani zaujímavé workshopy, podujatia prezentujúce študijné programy a mnoho iných zaujímavých aktivít," doplnili organizátori.