Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Desať rokov väzenia hrozí 22-ročnému Matejovi, našli u neho drogy

Policajný vyšetrovateľ preto muža obvinil zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Foto: Polícia SR - Bratislavský kraj

Muža zastavila policajná hliadka v stredu (24. 2.) krátko pred polnocou v Bratislave na ulici Nad Lúčkami.

Bratislava 26. februára (TASR) - Trest odňatia slobody na tri až desať rokov hrozí v prípade preukázania viny 22-ročnému Matejovi Ž. z Bratislavy. Policajti u neho pri kontrole totiž našli drogy. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave o tom informuje na sociálnej sieti.

Muža zastavila policajná hliadka v stredu (24. 2.) krátko pred polnocou v Bratislave na ulici Nad Lúčkami. Po predchádzajúcej výzve muž policajtom dobrovoľne odovzdal 20 kusov priesvitných vreciek s obsahom neznámej kryštalickej látky. "Následnou expertízou zaistených vreciek s obsahom kryštalickej látky bolo preukázané, že zaistené množstvo zodpovedá celkovo 103 bežným jednorazovým dávkam drogy – konkrétne metamfetamínu," spresnila polícia.

Policajný vyšetrovateľ preto muža obvinil zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.