Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Regióny

Deti sa môžu tešiť v Starej Ľubovni na dve nové ihriská

Ilustračné foto Foto: TASR/Štefan Puškáš

Samospráva priblížila, že realizátorom výstavby ihrísk sa stala firma Fun&play zo Stropkova, ktorá vyhrala verejné obstarávanie v sume 11.433,44 eura.

Stará Ľubovňa 11. mája (TASR) – V Starej Ľubovni pribudnú dve nové detské ihriská. Ako informuje radnica na svojej webovej stránke, lokality, kde ihriská dlhodobo absentovali, sú na Levočskej ulici a na Ulici 17. novembra.

Samospráva priblížila, že realizátorom výstavby ihrísk sa stala firma Fun&play zo Stropkova, ktorá vyhrala verejné obstarávanie v sume 11.433,44 eura. V tomto týždni už spoločnosť osadila ihrisko na Levočskej ulici, ktoré pozostáva z menšej veže so šmýkačkou, kolotoča, vahadlovej hojdačky, pružinovej hojdačky, pieskoviska a lavičky.

V priebehu týždňa sa má realizovať aj ihrisko na Ulici 17. novembra. Deti z tejto ulice tak boli vypočuté v rámci ich originálneho listu, ktorý adresovali minulý rok primátorovi mesta. „Som rád, že sa nám podarilo splniť náš záväzok voči deťom na Ulici 17. novembra, kde dlhé roky ihrisko absentovalo. Okrem spomínaných dvoch ihrísk sa obyvatelia môžu tešiť aj na nové ihriská a rekreačné plochy na sídlisku Západ v rámci rekonštrukcie vnútroblokových priestorov, ktorá je v plnom prúde,“ dodal primátor Ľuboš Tomko.