Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Regióny

Do Prešova zamierila tisícka motoriek

Ilustračné foto Foto: TASR/Ivan Majerský

„Prešov sa už začiatkom tohto roka zapísal na celosvetovú motorkársku mapu organizovaním tejto pozoruhodnej akcie,“ uviedol PR manažér podujatia Edo Kopček.

Prešov 28. júla (TASR) - Tento víkend sa v metropole Šariša odohráva zraz majiteľov motoriek, ktorý organizuje miestny motorkársky klub Wild Horses. Zabaviť sa prišlo tisíc majiteľov motocyklov. „Prešov sa už začiatkom tohto roka zapísal na celosvetovú motorkársku mapu organizovaním tejto pozoruhodnej akcie,“ uviedol PR manažér podujatia Edo Kopček.

Zrazy motocyklov sú počas roka obľúbené podujatia, na ktorých sa stretávajú nielen jazdci, ale aj fanúšikovia motoriek a široká verejnosť. „Okrem motorkárskych exhibícií bude znieť aj dobrá muzika. Tento rok sa v Prešove zastavia skupiny Metropolis, Kiss Revival z Prahy, domáca rocková stálica Shandy a Ester a ďalšie skupiny. Počas víkendu sa návštevníci môžu tešiť aj na prelety helikoptérou, jazdy na koňoch, ukážky bojových umení, spanilú jazdu, či vystúpenie tanečných skupín,“ sľuboval Kopček.

Podujatie Motohorses Preshow sa začalo v piatok 27.júla a v areáli Bowling Pri trati na Sídlisku III v Prešove vy vrcholí dnes popoludní.