Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

DOD Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave rozložili na niekoľko dní

Na snímke budova Univerzity Cyrila a Metoda v Trnave. Foto: TASR - Lukáš Grinaj

Ako posledná pripravuje na 10. februára DOD fakulta masmediálnej komunikácie, ktorá ponúka pre študentov aj prax v školskom rozhlase, televízii a tlačenom periodiku.

Trnava 30. januára (TASR) - Univerzita sv. Cyrila a Metoda (UCM) rozložila svoj tohtoročný Deň otvorených dverí (DOD) od 2. do 10. februára. Prvou fakultou, ktorá sa predstaví budúcim študentom i verejnosti, bude fakulta prírodných vied (FPV). Informovala o tom na svojom webe.

FPV pôsobí na dvoch miestach, počas DOD v budove laboratórií v Špačinciach pri Trnave si budú môcť návštevníci pozrieť napríklad aj špeciálnu techniku, s ktorou sa študenti stretávajú počas štúdia. V utorok 7. februára bude mať DOD fakulta sociálnych vied, ktorá chce takisto predstaviť svoje priestory a dá záujemcom možnosť skúsiť si prednášky, ale aj cvičenia, ktoré ich budú ako študentov čakať. V ten istý deň otvorí svoje brány aj Fakulta zdravotníckych vied UCM so sídlom v meste Piešťany, v rámci prezentácie uvidia budúci poslucháči aj praktické ukážky výučby fyzioterapie.

V stredu 8. februára Filozofická fakulta UCM predstaví činnosť všetkých svojich deviatich katedier. Ako posledná pripravuje na 10. februára DOD fakulta masmediálnej komunikácie, ktorá ponúka pre študentov aj prax v školskom rozhlase, televízii a tlačenom periodiku.