Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Dolná Strehová plánuje rozšíriť kapacitu svojej materskej školy

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Martin Baumann

Súčasťou novostavby sú okrem stavebnej časti napríklad vykurovanie, elektroinštalácia, bleskozvod, vzduchotechnika i zariadenie interiéru.

Dolná Strehová 2. marca (TASR) – Obec Dolná Strehová vo Veľkokrtíšskom okrese plánuje rozšíriť kapacitu svojej materskej školy. Vyplýva to z oznámenia vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie s tým, že celková predpokladaná hodnota zákazky je 908.119 eur bez DPH.

Predmetom zákazky je zvýšenie kapacity materskej školy v Dolnej Strehovej novostavbou. Vytvoriť plánujú dve samostatné oddelenia, ktorými budú triedy pre deti. Súčasťou novostavby sú okrem stavebnej časti napríklad vykurovanie, elektroinštalácia, bleskozvod, vzduchotechnika i zariadenie interiéru. Opis obstarávania uvádza, že riešiť budú aj exteriér vrátane terasy a spevnených plôch.

Oznámenie informuje, že verejný obstarávateľ požaduje zábezpeku vo výške 15.000 eur. Podmienky jej zloženia alebo vrátenia sú uvedené v súťažných podkladoch. Obstarávanie sa týka projektu financovaného z fondov Európskej únie. Záujemcovia môžu svoje ponuky predkladať do 21. marca. Kritériom na vyhodnotenie ponúk je cena.