Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Dolný Kubín hľadá vedúceho odboru výstavby a životného prostredia

Ilustračná snímka. Foto: TASR Ján Krošlák

Žiadosť s požadovanými dokladmi je potrebné zaslať poštou na mestský úrad do 28. júla. Predpokladaný termín výberového konania je v polovici augusta.

Dolný Kubín 24. júla (TASR) – Dolný Kubín vyhlásilo výberové konanie na vedúceho odboru výstavby a životného prostredia na mestskom úrade. Uchádzač musí spĺňať kvalifikačné predpoklady, akými sú vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa v odbore stavebníctvo či znalosť všeobecne záväzných právnych predpisov z oblasti územnej samosprávy a stavebného zákona.

„Mesto má v súčasnosti rozpracovaných viacero veľkých stavebných projektov, ktoré bude potrebné dokončiť a dotiahnuť nové výzvy. Jednou z nových výziev môže byť aj zriadenie útvaru hlavného architekta mesta, ktoré nám tu chýba a je dlhodobo požadované," povedal viceprimátor Dolného Kubína Matúš Lakoštík.

Všetky informácie nájdu uchádzači na webovej stránke mesta. Žiadosť s požadovanými dokladmi je potrebné zaslať poštou na mestský úrad do 28. júla. Predpokladaný termín výberového konania je v polovici augusta.