Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Doposiaľ neznámy páchateľ v Bratislave poškodil rušeň

Doposiaľ neznámy páchateľ poškodil v Bratislave rušeň na viacerých miestach posprejovaním takzvaných grafitov. Foto: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Bratislavskí železniční policajti prijali v pondelok po 12.00 h oznámenie o poškodení jedného z vlakov, ktorý sa nachádzal v rušňovom depe v železničnej stanici Bratislava východ.

Bratislava 22. augusta (TASR) - Doposiaľ neznámy páchateľ poškodil v Bratislave rušeň na viacerých miestach posprejovaním takzvaných grafitov. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Jana Šimunková.

Bratislavskí železniční policajti prijali v pondelok po 12.00 h oznámenie o poškodení jedného z vlakov, ktorý sa nachádzal v rušňovom depe v železničnej stanici Bratislava východ. "Po príchode na miesto hliadka polície hodnovernosť tohto oznámenia preverila a potvrdila," uviedla krajská policajná hovorkyňa.

Policajti na mieste vykonali potrebné úkony. Vecou sa budú ďalej zaoberať policajti oddelenia železničnej polície v Bratislave.