Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Regióny

Dopravu v meste skomplikovala oprava mosta na obchvate

Foto: TASR/Henrich Mišovič

Národná diaľničná spoločnosť žiada motoristickú verejnosť o dodržiavanie bezpečnosti cestnej premávky a rešpektovanie dopravného značenia.

Nitra 8. apríla (TASR) - Dopravu na severnom obchvate Nitry skomplikovala nevyhnutná oprava mosta vedúceho ponad železničnú trať v časti Mlynárce. Oprava sa začala v priebehu minulého týždňa a potrvá až do 29. septembra tohto roka. Vyžiadala si čiastočnú uzávierku na úseku cesty R1A, ktorá potrvá až do skončenia rekonštrukčných prác.

Práce na oprave mosta budú podľa informácie Národnej diaľničnej spoločnosti realizované v dvoch etapách. Počas celého trvania čiastočnej uzávierky bude premávka presmerovaná do voľného jazdného pruhu. Doprava bude usmernená dopravným značením. V prvej etape je doprava presmerovaná do vnútorných (ľavých) jazdných pruhov a stavebné práce sú realizované v uzatvorených vonkajších (pravých) jazdných pruhoch. V druhej etape budú uzatvorené vnútorné jazdné pruhy pre výkon stavebných prác a doprava bude presmerovaná do vonkajších jazdných pruhov. Národná diaľničná spoločnosť žiada motoristickú verejnosť o dodržiavanie bezpečnosti cestnej premávky a rešpektovanie dopravného značenia.