Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Vodiči musia pri ceste z Bratislavy počítať s kolónami

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Pavol Zachar

So zdržaním treba počítať aj na diaľnici D1 pred zjazdom na Galvaniho v smere od Petržalky, kolóna sa tvorí už na začiatku Einsteinovej ulice.

Bratislava 15. októbra (TASR) - V Bratislave i pri ceste z mesta treba počítať na viacerých miestach s kolónami a zdržaniami aj v piatok popoludní. Na cestách evidujú i viacero dopravných nehôd. Informuje o tom Zelená vlna RTVS a Stella centrum.

Približne hodinu sa vodiči zdržia v Bratislave na Seneckej ceste smerom do Ivanky pri Dunaji. So zdržaním treba počítať aj na diaľnici D1 pred zjazdom na Galvaniho v smere od Petržalky, kolóna sa tvorí už na začiatku Einsteinovej ulice. Zhruba 20 minút si postoja vodiči v kolóne aj na diaľnici D4 na hraničnom priechode Jarovce-Kittsee smerom do Rakúska.

Nehody odstraňujú v Petržalke na Bosákovej ulici v smere na Jantárovú cestu, zdržať sa vodiči môžu nárazovo. Nehoda je aj na Rožňavskej v smere von z mesta, kde vodiči stratia asi 15 minút. Nehodu evidujú aj na križovatke Kuklovskej a Karloveskej ulice, kde sa za zákrutou zrazili dve autá. Nehodu dokumentujú aj v Devínskej Novej Vsi v smere k nákupným centrám a do centra mesta. Vodiči si postoja asi desať minút.

Na diaľnici D2 z Bratislavy do Malaciek, pred výjazdom do Malaciek, sa tesne pri ceste pasie stádo srnčej zveri.