Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Regióny

V Bratislave treba rátať so zdržaniami, tvoria sa kolóny

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Pavol Zachar

Na vjazde do Bratislavy po D1 zo Senca je blokovaný ľavý pruh. Zdržanie je okolo 30 minút, podobné to je aj na starej Seneckej ceste.

Bratislava 1. júna (TASR) – Dopravu v Bratislave a vjazdy do hlavného mesta komplikujú v stredu ráno viaceré dopravné nehody. Vodiči si postoja aj v 30-minútových kolónach.

V Bratislave na Botanickej smerom do Karlovej Vsi sa zrazil autobus s osobným autom v pravom pruhu. Informuje o tom Zelená vlna RTVS.

Na vjazde do Bratislavy po D1 zo Senca je blokovaný ľavý pruh. Zdržanie je okolo 30 minút, podobné to je aj na starej Seneckej ceste.

Zelená vlna upozorňuje vodičov aj na úsek D2 za Lozornom smerom do Bratislavy, kde vodiči budú obchádzať kamión s defektom. Na mieste je diaľničná patrola a blokuje pravý pruh. Vodiči sa v tomto úseku zdržia do 15 minút.

Kolóny sa tvoria aj na D2 v smere zo Stupavy do hlavného mesta. Zdržanie je okolo desať minút. Informuje o tom Stella centrum. V hlavnom meste na Račianskej v smere do centra sa tiež tvoria kolóny, zdržanie je tiež okolo desiatich minút. S približne 15-minútovým zdržaním musia vodiči počítať na D1 v smere zo Zlatých pieskov cez Prievoz, Prístavný most po Petržalku.