Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 6. máj 2024Meniny má Hermína
< sekcia Regióny

Dopravná nehoda v Sečovciach si vyžiadala život 19-ročného vodiča

Snímka z miesta nehody. Foto: FB: Polícia Slovenskej republiky

Ako pre TASR uviedol operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Košiciach, na mieste zasahovalo sedem hasičov z Trebišova s dvomi kusmi techniky.

Sečovce 26. marca (TASR) - Dopravná nehoda, ku ktorej došlo v sobotu ráno v Sečovciach, si vyžiadala život 19-ročného vodiča. Muž podľa polície z doposiaľ nezistených príčin zišiel z cesty, vyšiel na obrubník a narazil do rodinného domu, prerazil múr a ostal stáť v miestnosti domu.

"Policajti muža z auta vytiahli a do príchodu rýchlej zdravotnej pomoci (RZP) mu poskytli predlekársku prvú pomoc. Po príchode záchranárov muž svojim zraneniam podľahol. V dome sa nachádzali tri osoby, dve z nich sú na lekárskom ošetrení," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová.

Ako pre TASR uviedol operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Košiciach, na mieste zasahovalo sedem hasičov z Trebišova s dvomi kusmi techniky. Keďže došlo k vznieteniu vozidla, bol podľa jeho slov požiarom poškodený i rodinný dom.