Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Regióny

Polícia hľadá svedkov smrteľnej dopravnej nehody

Ilustračné foto Foto: TASR

Informáciu môžu občania poskytnúť telefonicky na linku tiesňového volania č. 158, alebo osobne na ktoromkoľvek útvare policajného zboru.

Zvolen 9. apríla (TASR) - Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, pri ktorej v piatok, 5. apríla zahynul medzi Sliačom a Zvolenom 31-ročný vodič z Banskej Bystrice.

K nehode došlo o 10:25 hod. Osobné motorové vozidlo Honda Civic, ktoré viedol dotyčný muž, narazilo do stromu. "Podľa predbežných zistení vodič viedol vozidlo v smere od mesta Sliač do mesta Zvolen, pričom pri prechádzaní miernej pravotočivej zákruty z doposiaľ nezistených príčin zišiel s vozidlom mimo cestu vpravo, kde následne narazil do stromu. Pri nehode utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol," uviedla k nehode banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Polícia preto žiada svedkov tejto dopravnej nehody, aby poskytli akékoľvek informácie, ktoré by pomohli pri jej objasňovaní. Informáciu môžu občania poskytnúť telefonicky na linku tiesňového volania č. 158, alebo osobne na ktoromkoľvek útvare policajného zboru.