Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 18. máj 2024Meniny má Viola
< sekcia Regióny

Nitra pripravila posilové spoje MHD v dňoch konania hokejových zápasov

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk - Elena Halačová

Hokejové spoje budú zabezpečené vždy na dvoch trasách. Linka č. 17 bude zabezpečovať spojenie z Klokočiny, linka č. 16 z Chrenovej, obslúžia všetky zastávky na trase.

Nitra 16. novembra (TASR) - Mesto Nitra pripravilo posilové spoje mestskej hromadnej dopravy (MHD) v dňoch konania domácich hokejových zápasov HK Nitra. Tie dovezú fanúšikov z najväčších nitrianskych sídlisk priamo k zimnému štadiónu a po skončení zápasu ich odvezú späť. Pravidelné hokejové spoje premávajúce od novembra schválili mestskí poslanci. Zámerom je, aby fanúšikovia mali aj inú možnosť dostať sa na zápas, ako ísť autom, informovala radnica.

Hokejové spoje budú zabezpečené vždy na dvoch trasách. Linka č. 17 bude zabezpečovať spojenie z Klokočiny, linka č. 16 z Chrenovej, obslúžia všetky zastávky na trase. Spoje smerom k štadiónu budú zo sídlisk vyrážať vždy hodinu pred začiatkom zápasu, aby fanúšikovia k zimnému štadiónu docestovali približne 40 minút pred začiatkom zápasu. Odchod spiatočných spojov bude 30 minút po skončení zápasu.

Najbližšie domáce zápasy HK Nitra sa budú hrať v piatok (17. 11.) o 18.00 h proti HK Spišská Nová Ves a v nedeľu (19. 11.) o 17.00 h proti HC 19 Humenné. Autobusy budú vyrážať z Klokočiny i Chrenovej v piatok o 17.00 h a v nedeľu o 16.00 h. V hokejových spojoch platí bežná tarifa MHD.